Sokak Modasında Neler Var

Okudunuz mu?

Boğa Burcu 21 Nisan ̵...

Yöneten Yıldız : Venüs. G...

Kompozit Ürünler Nelerdir...

Kompozit ürünler, yüke, k...

Mantar Soslu Tortellini

Malzeme Listesi: 12 ad...

Varis Nedir, Varis Tedavi...

Varis bir toplar damar ha...

Moda anlayışı her geçen gün değişmekte. Gelişen moda anlayışı ile birlikte birçok farklı tarz gerek salonlara gerek sokağa yansıdı. sokak modasında neler var diye bir araştırma yaptığımızda çok farklı birçok tarzın birbirine farklı şekillerde kombine yapıldığını ve farklı stiller elde edildiğini göreceksiniz.

Şapka ve çanta modellerinden farklı kombinasyonlar oluşturabileceğiniz ve özellikle farklı tasarımlarda ayakkabılar kullanarak kendi stilinizi kendiniz yaratarak farklı bir hava oluşturabilirsiniz. Bu sene dizden yırtık kot pantolon modası kendini göstermekte isterseniz boru paça pantolonlarda isterseniz dar paça tayt pantolonlarda dizden yırtık seçimler kullanabilir ve üzerinize hafif bir tişört ile tüm yazı kendi modanızda ve rahat sokak tarzında geçirebilirsiniz.

sokak-modasi-2016sokak modasında neler var; son zamanların modasından biri belki kimileri için saçma gelebilir ama size bol gelen bir pantolonu ister kemer ister halat ile belden sıkarak büzmek. Bu şekilde bir giyimi ince İspanyol tarzında bir bot ile ve büyük tokalı bir kemer ile kullanabilirsiniz. üzerinizi ister daha normal duracağını düşüneceğiniz bir tişört ister çizgili yada kareli gömlek giyerek farklı bir stil oluşturabilirsiniz. Bu tarz eğer işiniz için uygunsa son derece kullanışlı ve kendine özgü bir stil oluşturmakta.

Başka öneriler; çoğu kişinin özlediği tarzlardan biridir tulumlar. Bu senede kendini göstermekte. sokak modasında neler var diye bir araştırma yapsanız tulumları çokça göreceksiniz. Tulumu sizde kendi modanıza uydurmak istiyorsanız bir çok seçeneği birbirine katarak farklı bir imaj yaratabilirsiniz.

Örneğin dizden yırtık kot pantolon modasını dizden yırtık bir kot tulum olarak kullanarak beli, göbeği açık tişört modası ile birleştirerek içinize kısa ve dar bir tişört giyip üzerinize kısa paçalı dizleri yırtık bir tulum giydikten sonra ayağınıza bir converse ile mükemmel rahat ve dikkat çekici son derece kullanışlı bir tarz elde edebilirsiniz.

sokak-modasiEtek önerileri; yazında farklı etek modelleri ile kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Genellikle mini boy ve mat renklerde tercih ettiğiniz belinizden baldırınıza kadar vücudunuza yapılan bir etek üzerine yaprak, kuş yada başla figürlerde haraketli renkler tercih ederek farklı bir görüntü yaratmanın yanında dikkat çekici bir şıklık elde edebilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
- Advertisement -spot_img

Daha fazla oku

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

- Advertisement -spot_img

Son eklenen

Menyak Parfüm Kodları

En kaliteli muadil parfüm...

Aşırı Sıcak Havanın İnsan...

Eskilerin dediği gibi "Ay...

Evanjelizm ve Gezegene Et...

Burada bir inanç sorgulan...

Dünya Nüfusu ve Göçler

Ülkemizdeki yabancı sayıs...

Gözlerin Yorgun Görünmesi...

Göz çevrelerinin yorgun g...