2016 Panço Modelleri

Okudunuz mu?

Pekmezli Kakaolu Kurabiye...

Kakao, tarçın, zencefil, ...

Balık Burcu 19 Şubat R...

Yöneten Yıldız : Neptün, ...

Lalezar Yemeği

Bursa yöresinden 5 kişili...

Bliny Tarifi

Malzeme Listesi: 2 yumu...

Pançolar her dönem var olan, ancak bazı dönemlerde popülerliğini arttıran giyim ürünlerinden biri. 2016 yılı da pançoların en çok kullanıldığı yıllardan biri olacak gibi görünüyor. Hem zayıf, hem balık etli, hem de kilolu kadınlar için ideal olan pançolar, oldukça geniş bir kullanım alanına da sahip. Üstelik 2016 Panço Modelleri de oldukça geniş seçeneklerden oluşuyor. Dilerseniz bu panço modellerini daha yakından inceleyelim.

Panço Modelleri

Asimetrik Pançolar

Asimetrik kesimler son yıllarda en çok kullanılan modellerden biri oldu. Kazaklarda, gömleklerde ve bulüzlerde kullanıldığı gibi, pançolarda da asimetrik kesikler yer almaya başladı. Omuz kısımları düz, ancak alt bölümleri asimetrik olan pançolar, 2016 Panço Modelleri arasında en popülerlerinden biri.

Püsküllü Pançolar

Püsküllü pançolar, 2016 yılında en çok kullanılacak olan pançolardan biri. Bu yıl püskül detaylı ayakkabı, bot, çizme, yelek ve benzeri giyim ürünlerinin yanında, püsküllü pançolar da yerini almış durumda.

Kemer Detaylı Pançolar

Kemer detaylı panço
photo credit: aelida.com

Kemerli pançolar birçok çeşit barındırıyor. Yaka kısmında kemer kullanılan pançolar daha spor bir havaya sahipken, bel bölümünde kemer kullanılan pançolar daha klasik bir hava yaratıyor. İki modelin de şıklığı ise tartışılamayacak bir konu.

Örgü ve Yün Pançolar

Örgü ve yün pançolar, satın alınabileceği gibi sizlerin de evde kendi kendinize örebileceğiniz modeller arasında yer alıyor. 2016 yılında örgü kazak ve elbiselerin moda olması ile birlikte, çok şık ve oldukça sıcak tutan örgü pançolar da moda olmuş durumda. Üstelik bu pançoları tayt ve kotlarla kombinleyerek kaban havası da yaratabilirsiniz.

Deri Pançolar

2016 Panço Modelleri arasında yerini alan bir diğer model de deri pançolar.
Şal Pançolar: geniş ve uzun şallarınızı omuzlarınıza atıp, belinden ince bir kemerle tutturarak panço modelinizi kendiniz yaratabilirsiniz. Üstelik istediğiniz desende.

Hamile Pançoları

Hamile panço
photo credit: laurenmcbrideblog.com

Oldukça geniş kesimlerden oluşan pançolar, hem hamileler, hem de kilolu kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bu tarz pançolar 2016 yılında da gözde modellerden biri olacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
- Advertisement -spot_img

Daha fazla oku

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

- Advertisement -spot_img

Son eklenen

Menyak Parfüm Kodları

En kaliteli muadil parfüm...

Aşırı Sıcak Havanın İnsan...

Eskilerin dediği gibi "Ay...

Evanjelizm ve Gezegene Et...

Burada bir inanç sorgulan...

Dünya Nüfusu ve Göçler

Ülkemizdeki yabancı sayıs...

Gözlerin Yorgun Görünmesi...

Göz çevrelerinin yorgun g...