Kot Gömlek Modelleri

Okudunuz mu?

Peynirli Patlıcan

Çanakkale yöresinden 5 ki...

Giritli diyeti, Giritlile...

Uzun yaşamanın sırrını ke...

Masaj Kremi

Masaj kimsenin hayır diye...

Stresle Yaşamak

Stresli olayları önlememi...

Kadınların giyiminde vazgeçilmez parçalardan biri olan gömlekler, diğer yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da en çok tercih edilen giyim ürünleri arasında yer alıyor. Hem spor hem de şık modelleri bulunan gömlekler, her tarz kadına hitap eden çeşitler barındırıyor. Bu çeşitlerden biri de hiç şüphesiz kot gömlekler. 2016 kot gömlek modelleri birçok alternatifi bünyesinde barındırıyor. Klasik kot gömleklerin yanı sıra, değişik desenlerle harmanlanmış kot gömlekler de bulunuyor. Biz de sizler için 2016 kot gömlek modelleri nelerdir ve nasıl kombin edilir paylaşıyoruz.

Çift Renk Kot Gömlekler

İki renkten oluşan kot gömlekler, en tarz ve en güzel kot gömlek modellerinden biri. Altı buz mavisi, üstü parlement mavisi tonlarından oluşan ya da tam tersi şekilde renk geçişleri olan kot gömlekler, 2016 kot gömlek modelleri arasında oldukça dikkat çekenlerden biri. Hem tayt hem de jeanlerle kombin edilebilme özelliği olan bu kot gömlekler, 2016 yılına damgasını vuracak gibi görünüyor.

Kısa Kollu Kot Gömlekler

kot-gomlek-modelleri-2016

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan kısa kollu gömlekler, kot modelleri ile de göz dolduruyor. Kotun her renginden üretilen kısa kollu kot gömlekler, yazın sıkça tercih edildiği gibi kışın kazakların içerisine de kombin edilebiliyor. Çok işlevi olan bu gömlekler sayesinde, tek bir gömlek ile birden fazla tarz yaratmanız da mümkün.

Salaş Model Kot Gömlekler

Salaş kesim ürünler, artık hem bluzlerde hem kazaklarda hem de gömleklerde sıklıkla görülüyor. Kot gömlek modelleri arasına da giren salaş kesimler, klasik gömlek havasından ziyade, daha çok sokak modasına hitap ediyor. Bu salaş gömleklerin altına tayt, kalın opak çorap ya da skny pantolonlar giymeniz, kendi tarzınızı ortaya koymanıza yardımcı olacaktır.

Desenli Kot Gömlekler

bayan-kot-gomlek-modelleri

Kot gömleklere yeni bir soluk kazandıran desenler, onları şıklaştırdığı gibi eğlenceli hale de dönüştürüyor. Çiçek desenle, puantiyeli ve benzeri desenleri yer aldığı kot gömleklerde, kuru kafa, gülen yüz ve daha birçok eğlenceli emoji karakterlerini görmeniz mümkün. 2016 kot gömlek modasında yer alan bu desenler ile giyinmek artık daha eğlenceli olacağa benziyor.

- Advertisement -spot_img

Daha fazla oku

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

- Advertisement -spot_img

Son eklenen

Menyak Parfüm Kodları

En kaliteli muadil parfüm...

Aşırı Sıcak Havanın İnsan...

Eskilerin dediği gibi "Ay...

Evanjelizm ve Gezegene Et...

Burada bir inanç sorgulan...

Dünya Nüfusu ve Göçler

Ülkemizdeki yabancı sayıs...

Gözlerin Yorgun Görünmesi...

Göz çevrelerinin yorgun g...